UEDAŞ Ekipleri Kesintisiz Bayram Mesaisinde

ŞİRKET 08.04.2024 - 14:54, Güncelleme: 08.04.2024 - 14:57 6231 kez okundu.
 

UEDAŞ Ekipleri Kesintisiz Bayram Mesaisinde

Güney Marmara’da elektrik dağıtım hizmeti veren UEDAŞ, bölgesindeki tüketicilere kesintisiz ve kaliteli enerji akışını devam ettirmek için Ramazan Bayramı boyunca da 7/24 mesaide olacak.

Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da 5 milyonun üzerinde vatandaşa hizmet veren UEDAŞ, bayram boyunca 303 ekip ve 88’i sepetli 17’si arazi aracı olan toplamda 105araçla bölgede görev başında olacak. Elektrik şebekesinin uzaktan kontrol edilmesinisağlayan SCADA sistemiyle de tüm ölçüm, izleme ve kumanda faaliyetlerini 7/24 kontrol edecek. Saha ekipleri hayatı aydınlatmak için özellikle enerji tüketiminin artış göstereceği, havaların ısınması dolayısıyla tatil bölgelerinde gerçekleşecek yoğunluğun sebepolabileceği olası kesintileri engellemek ve enerji sürekliliğini koruma çalışmalarınayoğunlaşacak. Bayram süresince planlı kesintileri askıya aldıklarını açıklayan UEDAŞ Genel MüdürüGökay Fatih Danacı, “SCADA sistemi ile şebekemizin ölçüm, izleme, kumandafaaliyetlerinin 24 saat kontrolünü sağlamaya devam ederken saha çalışanlarımızdakesintilere kısa sürede müdahale ederek çözülmesi noktasında da vatandaşlaramağduriyet yaşatmamak için var güçleri ile çalışacak. Şimdiden bölgemizde yaşayantüm vatandaşlarımıza iyi bayramlar diliyorum. ” ifadelerinde bulundu.
Güney Marmara’da elektrik dağıtım hizmeti veren UEDAŞ, bölgesindeki tüketicilere kesintisiz ve kaliteli enerji akışını devam ettirmek için Ramazan Bayramı boyunca da 7/24 mesaide olacak.

Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da 5 milyonun üzerinde vatandaşa hizmet veren UEDAŞ, bayram boyunca 303 ekip ve 88’i sepetli 17’si arazi aracı olan toplamda 105araçla bölgede görev başında olacak. Elektrik şebekesinin uzaktan kontrol edilmesinisağlayan SCADA sistemiyle de tüm ölçüm, izleme ve kumanda faaliyetlerini 7/24 kontrol edecek.

Saha ekipleri hayatı aydınlatmak için özellikle enerji tüketiminin artış göstereceği, havaların ısınması dolayısıyla tatil bölgelerinde gerçekleşecek yoğunluğun sebepolabileceği olası kesintileri engellemek ve enerji sürekliliğini koruma çalışmalarınayoğunlaşacak.

Bayram süresince planlı kesintileri askıya aldıklarını açıklayan UEDAŞ Genel MüdürüGökay Fatih Danacı, “SCADA sistemi ile şebekemizin ölçüm, izleme, kumandafaaliyetlerinin 24 saat kontrolünü sağlamaya devam ederken saha çalışanlarımızdakesintilere kısa sürede müdahale ederek çözülmesi noktasında da vatandaşlaramağduriyet yaşatmamak için var güçleri ile çalışacak. Şimdiden bölgemizde yaşayantüm vatandaşlarımıza iyi bayramlar diliyorum. ” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.