UEDAŞ, Enerji Çalışanları Haftasını Sahada Kutladı

ŞİRKET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.11.2019 - 10:32, Güncelleme: 15.11.2019 - 10:34 2400+ kez okundu.
 

UEDAŞ, Enerji Çalışanları Haftasını Sahada Kutladı

Uludağ Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (UEDAŞ), her yıl Kasım ayının ikinci haftası yapılması planlanan ve bu yıl ilki gerçekleşen Enerji Çalışanları Haftasını sahada kutladı.

Limak Enerji Grubu  bünyesinde elektrik dağıtım hizmeti faaliyetlerini sürdüren Uludağ Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi'nin (UEDAŞ) Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, enerji çalışanları haftasında saha ekipleri ile bir araya  geldi.   Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez tarafından ilan  edilen Enerji Çalışanları Haftası’nın ilk yılında UEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, elektrik dağıtımında 7/24 esasıyla çalışan arıza,  onarım ve bakım ekiplerini sahada ziyaret etti.   Enerji sektöründe 470 binin üzerinde çalışan olduğunu belirten Gökay Fatih Danacı bu rakamların sadece elektrikte 80 binlere  ulaştığına dikkat çekerek, “Güney Marmara’daki 4 büyük il olan Bursa, Yalova, Çanakkale ve Balıkesir’de hizmet vermekteyiz. Tüm  çalışanlarımızla birlikte hep daha iyiye ulaşmak için çalışıyoruz. Ağır ve tehlikeli olarak nitelendirilen bu sektörde kesintisiz  enerjiyi sürekli sağlamak adına ekiplerimiz, canla başla ve en  önemlisi büyük bir özveri ile çalışmalarına devam ediyorlar. Onlar  bizim görünmeyen kahramanlarımız. Tüm çalışanlarımızın Enerji Çalışanları haftasını kutluyoruz” diye konuştu.
Uludağ Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (UEDAŞ), her yıl Kasım ayının ikinci haftası yapılması planlanan ve bu yıl ilki gerçekleşen Enerji Çalışanları Haftasını sahada kutladı.

Limak Enerji Grubu  bünyesinde elektrik dağıtım hizmeti faaliyetlerini sürdüren Uludağ Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi'nin (UEDAŞ) Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, enerji çalışanları haftasında saha ekipleri ile bir araya  geldi.

 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez tarafından ilan  edilen Enerji Çalışanları Haftası’nın ilk yılında UEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, elektrik dağıtımında 7/24 esasıyla çalışan arıza,  onarım ve bakım ekiplerini sahada ziyaret etti.

 

Enerji sektöründe 470 binin üzerinde çalışan olduğunu belirten Gökay Fatih Danacı bu rakamların sadece elektrikte 80 binlere  ulaştığına dikkat çekerek, “Güney Marmara’daki 4 büyük il olan Bursa, Yalova, Çanakkale ve Balıkesir’de hizmet vermekteyiz. Tüm  çalışanlarımızla birlikte hep daha iyiye ulaşmak için çalışıyoruz. Ağır ve tehlikeli olarak nitelendirilen bu sektörde kesintisiz  enerjiyi sürekli sağlamak adına ekiplerimiz, canla başla ve en  önemlisi büyük bir özveri ile çalışmalarına devam ediyorlar. Onlar  bizim görünmeyen kahramanlarımız. Tüm çalışanlarımızın Enerji Çalışanları haftasını kutluyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.