Yozgat, Sinop, Çanakkale ve Ağrı'da İnşa Edilecek RES'ler İçin Acele Kamulaştırma Kararı

YENİLENEBİLİR ENERJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.09.2019 - 10:52, Güncelleme: 11.09.2019 - 10:52 2974+ kez okundu.
 

Yozgat, Sinop, Çanakkale ve Ağrı'da İnşa Edilecek RES'ler İçin Acele Kamulaştırma Kararı

Yozgat, Sinop, Çanakkale ve Ağrı'da inşa edilecek rüzgâr enerji santralleri için bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak.

Cumhurbaşkanlığının, Yozgat, Sinop, Çanakkale ve Ağrı'da inşa edilecek rüzgâr enerji  santralleri için bazı taşınmazlar acele kamulaştırma ile ilgili kararı Resmi Gazete'de  yayımlandı.   Buna göre, Yozgat ilinde tesis edilecek Beyyurdu Rüzgâr Enerji Santrali, Sinop ilinde tesis edilecek Hamsi Rüzgâr Enerji Santrali, Çanakkale ilinde tesis edilecek Saros Rüzgâr Enerji Santrali ve Ağrı ilinde tesis edilecek İpektepe Rüzgâr Enerji Santralinin yapımı amacıyla bazı taşınmazların Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından  acele kamulaştırılmasına karar verildi.
Yozgat, Sinop, Çanakkale ve Ağrı'da inşa edilecek rüzgâr enerji santralleri için bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak.

Cumhurbaşkanlığının, Yozgat, Sinop, Çanakkale ve Ağrı'da inşa edilecek rüzgâr enerji  santralleri için bazı taşınmazlar acele kamulaştırma ile ilgili kararı Resmi Gazete'de  yayımlandı.

 

Buna göre, Yozgat ilinde tesis edilecek Beyyurdu Rüzgâr Enerji Santrali, Sinop ilinde tesis edilecek Hamsi Rüzgâr Enerji Santrali, Çanakkale ilinde tesis edilecek Saros Rüzgâr Enerji Santrali ve Ağrı ilinde tesis edilecek İpektepe Rüzgâr Enerji Santralinin yapımı amacıyla bazı taşınmazların Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından  acele kamulaştırılmasına karar verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.