Zorlu Enerji Yeni Elektrikli Şarj İstasyonlarının Açılışını Yaptı

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 20:12, Güncelleme: 25.05.2019 - 20:12 3425+ kez okundu.
 

Zorlu Enerji Yeni Elektrikli Şarj İstasyonlarının Açılışını Yaptı

Zorlu Energy Solutions (ZES), Isparta ve Akhisar'da yeni elektrikli şarj istasyonlarının açılışını gerçekleştirdi.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de kullanımı gittikçe yaygınlaşan elektrikli araçlar  çevreci, tasarruflu, sıfır emisyonlu  ve aynı zamanda sessiz olmaları nedeniyle tüketiciler tarafından  tercih ediliyor. Hayata geçirdiği yeni nesil teknolojilerle “geleceğin  enerji şirketi” olma yolunda hızla ilerleyen Zorlu Enerji ise  geçtiğimiz yıl kurduğu Zorlu Energy Solutions (ZES) ile elektrikli  araçlar için şarj istasyonlarını hayata geçirmeye devam ediyor. Sadece şehir içi kullanım için değil, aynı zamanda şehirlerarası seyahatlerde de elektrikli araç sahiplerinin ulaşımını kolaylaştırmak  ve onlara kesintisiz bir sürüş deneyimi sunmak için çalışmalarına  devam eden ZES, bu kapsamda Isparta ve Akhisar’da yeni elektrikli şarj  istasyonlarının açılışını gerçekleştirdi. Isparta’ya kurduğu ve kentin en hızlısı olan şarj istasyonuyla Antalya ve Afyon arası rotayı elektrikli araçlar için kesintisiz  olarak mümkün kılan ZES, İstanbul, Ankara ve İzmir’den Antalya’ya  yapılacak elektrikli araç seyahatlerine de imkan sağlıyor. Akhisar’ın  ilk şarj istasyonunu da hayata geçiren ZES, böylece İstanbul ve İzmir  arasında seyahat yapacak elektrikli araç sahiplerinin rotasını  kuvvetlendirmekle kalmayıp aynı zamanda iki nokta arasını da  hızlandırmış oldu. ZES istasyonları, aynı anda 4 aracı şarj edebiliyor ve araçlar 30  dakika içinde yüzde 80 oranında şarj seviyesine ulaşabiliyor.  Zorlu Enerji’nin yarattığı bir başka marka olan electrip, araç  paylaşım platform ile tüm sürücülere elektrikli araçları deneyimleme  imkanı sunuyor. Şehir içi ulaşıma çevreci, kolay ve yepyeni bir  alternatif getiriyor. electrip’i kullanabilmek için electrip mobil  uygulamasını App Store veya Google Play Store’dan indirip, kayıt olmak  yeterli. Kayıt ardından bilgiler kontrol edilip üyelik onaylandıktan  sonra, elektrikli araçlar rezerve edilebiliyor ve günün her saatinde  teslim alınabiliyor. electrip’in sunduğu teknoloji sayesinde  kullanıcılar aracın anahtarına ihtiyaç duymadan mobil uygulama  üzerinden aracın kilidini açma kapatma, aracı çalıştırma ve  yolculuğunu sonlandırarak ödeme yapma gibi işlemleri  gerçekleştirebiliyor. Şimdilik İstanbul’da Zorlu Center ve Levent 199’da hizmet veren electrip, çok yakında farklı noktalarda da hizmet  vermeye başlayacak. 
Zorlu Energy Solutions (ZES), Isparta ve Akhisar'da yeni elektrikli şarj istasyonlarının açılışını gerçekleştirdi.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de kullanımı gittikçe yaygınlaşan elektrikli araçlar  çevreci, tasarruflu, sıfır emisyonlu  ve aynı zamanda sessiz olmaları nedeniyle tüketiciler tarafından  tercih ediliyor. Hayata geçirdiği yeni nesil teknolojilerle “geleceğin  enerji şirketi” olma yolunda hızla ilerleyen Zorlu Enerji ise  geçtiğimiz yıl kurduğu Zorlu Energy Solutions (ZES) ile elektrikli  araçlar için şarj istasyonlarını hayata geçirmeye devam ediyor.

Sadece şehir içi kullanım için değil, aynı zamanda şehirlerarası seyahatlerde de elektrikli araç sahiplerinin ulaşımını kolaylaştırmak  ve onlara kesintisiz bir sürüş deneyimi sunmak için çalışmalarına  devam eden ZES, bu kapsamda Isparta ve Akhisar’da yeni elektrikli şarj  istasyonlarının açılışını gerçekleştirdi.

Isparta’ya kurduğu ve kentin en hızlısı olan şarj istasyonuyla Antalya ve Afyon arası rotayı elektrikli araçlar için kesintisiz  olarak mümkün kılan ZES, İstanbul, Ankara ve İzmir’den Antalya’ya  yapılacak elektrikli araç seyahatlerine de imkan sağlıyor. Akhisar’ın  ilk şarj istasyonunu da hayata geçiren ZES, böylece İstanbul ve İzmir  arasında seyahat yapacak elektrikli araç sahiplerinin rotasını  kuvvetlendirmekle kalmayıp aynı zamanda iki nokta arasını da  hızlandırmış oldu. ZES istasyonları, aynı anda 4 aracı şarj edebiliyor ve araçlar 30  dakika içinde yüzde 80 oranında şarj seviyesine ulaşabiliyor. 

Zorlu Enerji’nin yarattığı bir başka marka olan electrip, araç  paylaşım platform ile tüm sürücülere elektrikli araçları deneyimleme  imkanı sunuyor. Şehir içi ulaşıma çevreci, kolay ve yepyeni bir  alternatif getiriyor. electrip’i kullanabilmek için electrip mobil  uygulamasını App Store veya Google Play Store’dan indirip, kayıt olmak  yeterli. Kayıt ardından bilgiler kontrol edilip üyelik onaylandıktan  sonra, elektrikli araçlar rezerve edilebiliyor ve günün her saatinde  teslim alınabiliyor. electrip’in sunduğu teknoloji sayesinde  kullanıcılar aracın anahtarına ihtiyaç duymadan mobil uygulama  üzerinden aracın kilidini açma kapatma, aracı çalıştırma ve  yolculuğunu sonlandırarak ödeme yapma gibi işlemleri  gerçekleştirebiliyor. Şimdilik İstanbul’da Zorlu Center ve Levent 199’da hizmet veren electrip, çok yakında farklı noktalarda da hizmet  vermeye başlayacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.