Akdeniz'de Sondaj İçin Platform Rowan'dan

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 20:11, Güncelleme: 25.05.2019 - 20:11 3656+ kez okundu.
 

Akdeniz'de Sondaj İçin Platform Rowan'dan

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Akdeniz'de iki sondaj kuyusu açılması için ABD'li Rowan Companies şirketiyle platform sağlanması konusunda anlaştı.

Sondaj hizmetleri sağlayan ABD merkezli Rowan Companies tarafından yapılan yazılı açıklamada, sondaj için kullanılacak Rowan Norway N-Serisi ultra sert çevre jack-up kriko teçhizatlı olarak adlandırılan platform 100-140 gün süreyle faaliyet göstereceği ifade edildi. Akdeniz’de iki sondaj kuyusu kazılması için Avrupa merkezi İskoçya’nın Dundee şehrinde olan Amerikan Rowan Companies şirketi yaptığı anlaşmayı New York borsasına bildirdi. Sözleşmenin bu yıl sonunda devreye gireceği belirtildi.
Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Akdeniz'de iki sondaj kuyusu açılması için ABD'li Rowan Companies şirketiyle platform sağlanması konusunda anlaştı.

Sondaj hizmetleri sağlayan ABD merkezli Rowan Companies tarafından yapılan yazılı açıklamada, sondaj için kullanılacak Rowan Norway N-Serisi ultra sert çevre jack-up kriko teçhizatlı olarak adlandırılan platform 100-140 gün süreyle faaliyet göstereceği ifade edildi.

Akdeniz’de iki sondaj kuyusu kazılması için Avrupa merkezi İskoçya’nın Dundee şehrinde olan Amerikan Rowan Companies şirketi yaptığı anlaşmayı New York borsasına bildirdi. Sözleşmenin bu yıl sonunda devreye gireceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.