Aksa Jeneratör, Afrika Enerji Forumu’na Sponsor Oldu

ŞİRKET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.06.2019 - 17:32, Güncelleme: 19.06.2019 - 17:32 3458+ kez okundu.
 

Aksa Jeneratör, Afrika Enerji Forumu’na Sponsor Oldu

Afrika’nın sürdürülebilir kalkınmasına destek olma hedefiyle bu kıtada çalışmalarına devam eden Aksa Jeneratör, bu yıl 21’incisi düzenlenen Afrika Enerji Forumu’na sponsor oldu.

Afrika'nın güç,  enerji, altyapı ve sanayi sektörleri için küresel yatırım toplantısı  olma özelliğini taşıyan ve bu yıl 21’incisi  düzenlenen Afrika Enerji Forumda Aksa Jeneratör, bölgenin enerji sektöründeki  önemli firmalarıyla bir araya geldi.   Afrika pazarının öne  çıkan firmalarından Aksa Jeneratör, kıtanın enerji alanındaki önemli  buluşmalarından biri olan Afrika Enerji Forumu’na enerji desteği  verdi. 11-14 Haziran tarihleri arasında Portekiz’in başkenti Lizbon  şehrinde gerçekleşen Afrika Enerji Forumu, Afrika’da yatırım yapan ve  yatırıma hazırlanan sektör liderlerini bir araya getirdi. Afrika'nın  güç, enerji, altyapı ve sanayi sektörleri için küresel yatırım  toplantısı olma özelliğini taşıyan Afrika Enerji Forumu, endüstri ve  teknoloji devlerini bir araya getirerek dünya çapında bir ağ oluşturma  fırsatı sunuyor.   Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker, Afrika’nın sürdürülebilir  kalkınmasına destek olan faaliyetlerine devam ettiklerini aktardı. Enerji ihtiyacını karşılarken Aksa Jeneratör çözümlerinin günlük  kullanımdan madencilik ve inşaata dek pek çok sektörde tercih  edildiğini aktaran Peker “Afrika, enerji alanındaki her önemli anında  yanında durduğumuz bir kıta. Afrika Enerji Forumu’na her yıl destek  veriyoruz ve kıtanın kalkınmasındaki her hamlede biz de var olmaya  devam etmek istiyoruz. Mozambik’teki felaket anlarında ve Afrika Enerji Forumu gibi kıtanın geleceğini şekillendirecek büyük  buluşmalarda da yerimizi alıyoruz. Dünyanın parlayan yıldızı Afrika’yla ticari, sosyal ve kültürel bağlarımız her yıl daha da  güçleniyor” dedi.  
Afrika’nın sürdürülebilir kalkınmasına destek olma hedefiyle bu kıtada çalışmalarına devam eden Aksa Jeneratör, bu yıl 21’incisi düzenlenen Afrika Enerji Forumu’na sponsor oldu.

Afrika'nın güç,  enerji, altyapı ve sanayi sektörleri için küresel yatırım toplantısı  olma özelliğini taşıyan ve bu yıl 21’incisi  düzenlenen Afrika Enerji Forumda Aksa Jeneratör, bölgenin enerji sektöründeki  önemli firmalarıyla bir araya geldi.

 

Afrika pazarının öne  çıkan firmalarından Aksa Jeneratör, kıtanın enerji alanındaki önemli  buluşmalarından biri olan Afrika Enerji Forumu’na enerji desteği  verdi. 11-14 Haziran tarihleri arasında Portekiz’in başkenti Lizbon  şehrinde gerçekleşen Afrika Enerji Forumu, Afrika’da yatırım yapan ve  yatırıma hazırlanan sektör liderlerini bir araya getirdi. Afrika'nın  güç, enerji, altyapı ve sanayi sektörleri için küresel yatırım  toplantısı olma özelliğini taşıyan Afrika Enerji Forumu, endüstri ve  teknoloji devlerini bir araya getirerek dünya çapında bir ağ oluşturma  fırsatı sunuyor.

 

Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker, Afrika’nın sürdürülebilir  kalkınmasına destek olan faaliyetlerine devam ettiklerini aktardı. Enerji ihtiyacını karşılarken Aksa Jeneratör çözümlerinin günlük  kullanımdan madencilik ve inşaata dek pek çok sektörde tercih  edildiğini aktaran Peker “Afrika, enerji alanındaki her önemli anında  yanında durduğumuz bir kıta. Afrika Enerji Forumu’na her yıl destek  veriyoruz ve kıtanın kalkınmasındaki her hamlede biz de var olmaya  devam etmek istiyoruz. Mozambik’teki felaket anlarında ve Afrika Enerji Forumu gibi kıtanın geleceğini şekillendirecek büyük  buluşmalarda da yerimizi alıyoruz. Dünyanın parlayan yıldızı Afrika’yla ticari, sosyal ve kültürel bağlarımız her yıl daha da  güçleniyor” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.