Aksa Jeneratör, EEMKON 2019’a Katıldı

ŞİRKET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.11.2019 - 15:16, Güncelleme: 19.11.2019 - 15:23 3228+ kez okundu.
 

Aksa Jeneratör, EEMKON 2019’a Katıldı

Aksa Jeneratör, elektrik ve elektronik mühendislerinin büyük buluşması Elektrik Elektronik Mühendisliği Kongresi (EEMKON) 2019’a katıldı.

Amerika’dan Asya’ya, Afrika’dan Okyanusya’ya kadar 170 ülkeye  satış yapan  Türkiye, Çin ve ABD’deki üretim tesisleriyle dünyanın beş  büyük jeneratör üreticisinden biri olan Aksa Jeneratör, elektrik ve  elektronik mühendislerinin büyük buluşması Elektrik Elektronik Mühendisliği Kongresi (EEMKON) 2019’a katıldı. 14-16 Kasım 2019  tarihlerinde Harbiye Askeri Müze ve Kültür Sitesi’nde düzenlenen  kongrede farklı mühendislik kollarını kapsayan yedi sempozyum sektör  temsilcilerini ve akademik dünyayı bir araya getirdi.   Türk mühendisliğinin güç birliği konusunda EEMKON’un katkısına da  değinen Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker, “Teknolojinin damga vurduğu  bir çağda yaşıyoruz ve ülke ekonomisinin büyüyerek diğer ülkelerle  yarışabilir hale gelmesi için Türk mühendisliğinin gelişimi çok büyük  önem arz ediyor. Bu anlamda EEMKON’da bilgi ve deneyim paylaşımı  gelecekteki başarılı projelerin altyapısını oluşturuyor”  değerlendirmesinde bulundu.   Aksa Jeneratör’ün uluslararası iş  birlikleriyle Türk mühendisliğinin kalitesini tescil ettiğini ifade  eden Peker, Aksa Jeneratör’ün 2025 yılına kadar dünyada en büyük ilk üç üretici firmadan biri olma hedefiyle çalıştığını belirtti.   Bunun  için Ar-Ge’yi çalışmalarının merkezinde bulundurduklarını belirten Peker, “Yüksek teknolojik ürünlerimizle markamızı büyütürken Türk  mühendisliğini de ihraç ediyoruz” diye konuştu.  
Aksa Jeneratör, elektrik ve elektronik mühendislerinin büyük buluşması Elektrik Elektronik Mühendisliği Kongresi (EEMKON) 2019’a katıldı.

Amerika’dan Asya’ya, Afrika’dan Okyanusya’ya kadar 170 ülkeye  satış yapan  Türkiye, Çin ve ABD’deki üretim tesisleriyle dünyanın beş  büyük jeneratör üreticisinden biri olan Aksa Jeneratör, elektrik ve  elektronik mühendislerinin büyük buluşması Elektrik Elektronik Mühendisliği Kongresi (EEMKON) 2019’a katıldı. 14-16 Kasım 2019  tarihlerinde Harbiye Askeri Müze ve Kültür Sitesi’nde düzenlenen  kongrede farklı mühendislik kollarını kapsayan yedi sempozyum sektör  temsilcilerini ve akademik dünyayı bir araya getirdi.

 

Türk mühendisliğinin güç birliği konusunda EEMKON’un katkısına da  değinen Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker, “Teknolojinin damga vurduğu  bir çağda yaşıyoruz ve ülke ekonomisinin büyüyerek diğer ülkelerle  yarışabilir hale gelmesi için Türk mühendisliğinin gelişimi çok büyük  önem arz ediyor. Bu anlamda EEMKON’da bilgi ve deneyim paylaşımı  gelecekteki başarılı projelerin altyapısını oluşturuyor”  değerlendirmesinde bulundu.

 

Aksa Jeneratör’ün uluslararası iş  birlikleriyle Türk mühendisliğinin kalitesini tescil ettiğini ifade  eden Peker, Aksa Jeneratör’ün 2025 yılına kadar dünyada en büyük ilk üç üretici firmadan biri olma hedefiyle çalıştığını belirtti.

 

Bunun  için Ar-Ge’yi çalışmalarının merkezinde bulundurduklarını belirten Peker, “Yüksek teknolojik ürünlerimizle markamızı büyütürken Türk  mühendisliğini de ihraç ediyoruz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.