BEDAŞ Planlı Kesintileri Ertelediğini Duyurdu

ŞİRKET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.03.2020 - 11:24, Güncelleme: 20.03.2020 - 11:24 2856+ kez okundu.
 

BEDAŞ Planlı Kesintileri Ertelediğini Duyurdu

BEDAŞ, yeni tip Koronavirüs’ün yayılımının engellemesi amacı ile vatandaşların evde kalındığı ve uzaktan çalışmanın yaygınlaşmasından dolayı hizmet verdiği bölgede planlı bakım ve yatırım çalışmalarını erteledi.

İstanbul ve çevresine elektrik enerjisi sağlayan Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ), yeni tip Koronavirüs’ün yayılımının engellemesi amacı ile vatandaşların evde kalındığı ve uzaktan çalışmanın yaygınlaşmasından dolayı hizmet verdiği bölgede planlı bakım ve yatırım çalışmalarını erteledi.   Şirket tarafından yapılan açıklamada, “Yeni tip Koronavirüs’ün yayılımının engellemesi amacı ile değerli vatandaşlarımızın kalabalık ortamlardan uzak durarak evde kaldığı, uzaktan çalışmanın yaygınlaştığı bu dönemde biz de BEDAŞ olarak planlı bakım ve yatırım çalışmalarımızı erteledik. Acil durumlar ve enerji bekleyen yeni aboneler ile ilgili kesintiler dışında 21 Mart Cumartesi gününden itibaren İstanbul Avrupa Yakası’ndaki tüm planlı bakım ve yatırım çalışmaları ertelenmiştir.   Bildiğiniz üzere abonelerimizin daha kaliteli ve kesintisiz enerji alabilmeleri için elektrik dağıtım şirketleri olarak ihtiyaç duyulan noktalara bakım ve yatırım çalışmaları yapmaktayız. Planlı bakım ve yatırım çalışmaları nedeniyle gündeme gelen kesintilerin ileride daha büyük çaplı kesintilerin önüne geçmek, mesken, konut ve sanayi abonelerimizin talep ettiği enerjiyi karşılamak için yapılması zorunlu olduğunu bir kez daha hatırlatır, hiçbir dağıtım şirketinin tüketicisini enerjisiz bırakmak istemeyeceğinin altını çizmek isteriz.” İfadelerine yer verildi.
BEDAŞ, yeni tip Koronavirüs’ün yayılımının engellemesi amacı ile vatandaşların evde kalındığı ve uzaktan çalışmanın yaygınlaşmasından dolayı hizmet verdiği bölgede planlı bakım ve yatırım çalışmalarını erteledi.

İstanbul ve çevresine elektrik enerjisi sağlayan Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ), yeni tip Koronavirüs’ün yayılımının engellemesi amacı ile vatandaşların evde kalındığı ve uzaktan çalışmanın yaygınlaşmasından dolayı hizmet verdiği bölgede planlı bakım ve yatırım çalışmalarını erteledi.

 

Şirket tarafından yapılan açıklamada, “Yeni tip Koronavirüs’ün yayılımının engellemesi amacı ile değerli vatandaşlarımızın kalabalık ortamlardan uzak durarak evde kaldığı, uzaktan çalışmanın yaygınlaştığı bu dönemde biz de BEDAŞ olarak planlı bakım ve yatırım çalışmalarımızı erteledik. Acil durumlar ve enerji bekleyen yeni aboneler ile ilgili kesintiler dışında 21 Mart Cumartesi gününden itibaren İstanbul Avrupa Yakası’ndaki tüm planlı bakım ve yatırım çalışmaları ertelenmiştir.

 

Bildiğiniz üzere abonelerimizin daha kaliteli ve kesintisiz enerji alabilmeleri için elektrik dağıtım şirketleri olarak ihtiyaç duyulan noktalara bakım ve yatırım çalışmaları yapmaktayız. Planlı bakım ve yatırım çalışmaları nedeniyle gündeme gelen kesintilerin ileride daha büyük çaplı kesintilerin önüne geçmek, mesken, konut ve sanayi abonelerimizin talep ettiği enerjiyi karşılamak için yapılması zorunlu olduğunu bir kez daha hatırlatır, hiçbir dağıtım şirketinin tüketicisini enerjisiz bırakmak istemeyeceğinin altını çizmek isteriz.” İfadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.