Kayserigaz Kendi Rekorunu Kırdı

YENİLENEBİLİR ENERJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 19:55, Güncelleme: 25.05.2019 - 19:55 3587+ kez okundu.
 

Kayserigaz Kendi Rekorunu Kırdı

Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, 2016 yılını değerlendirdiği basın toplantısında, Kayseri'de 2015 yılında kırılan 600 kilometrelik rekor yatırımın, 2016 yılında yapılan 650 kilometrelik yatırımla kırıldığını açıkladı.

Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, düzenlenen basın toplantısında 2016 yılında yapılan yatırımlar ve 2017 yılında yapılacak olan yatırımlarla ilgili olarak bilgiler verdi. Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora Kayserigaz’ın faaliyetlerini anlattığı basın toplantısında Dünya’da doğal gaz rezervleri, üretim oranları, doğal gaz ticareti ve tüketimi hakkında genel bir çerçeve çizdikten sonra Türkiye’deki doğalgaz piyasasındaki gelişmeleri ve doğal gaz dağıtım faaliyetleri hakkında güncel bilgileri paylaştı. Doğalgazın şehrin hava kirliliğinin azalmasında önemli rol oynadığının altını çizen Hasan Yasir Bora, sürekli iyileşme bakış açısıyla Kayseri’de doğalgazsız ev kalmaması için planlı ve titiz bir şekilde çalıştıklarını, bugüne kadar yapılan yatırımlar neticesinde toplam yatırım hattı uzunluğunun 3.750 kilometreye ulaştığını belirtti. Develi İlçesi’nden sonra Bünyan İlçesi’nde de alt yapı çalışmalarının tamamlanarak ilçenin doğal gaz arzının sağlandığını söyledi.
Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, 2016 yılını değerlendirdiği basın toplantısında, Kayseri'de 2015 yılında kırılan 600 kilometrelik rekor yatırımın, 2016 yılında yapılan 650 kilometrelik yatırımla kırıldığını açıkladı.

Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, düzenlenen basın toplantısında 2016 yılında yapılan yatırımlar ve 2017 yılında yapılacak olan yatırımlarla ilgili olarak bilgiler verdi.

Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora Kayserigaz’ın faaliyetlerini anlattığı basın toplantısında Dünya’da doğal gaz rezervleri, üretim oranları, doğal gaz ticareti ve tüketimi hakkında genel bir çerçeve çizdikten sonra Türkiye’deki doğalgaz piyasasındaki gelişmeleri ve doğal gaz dağıtım faaliyetleri hakkında güncel bilgileri paylaştı.

Doğalgazın şehrin hava kirliliğinin azalmasında önemli rol oynadığının altını çizen Hasan Yasir Bora, sürekli iyileşme bakış açısıyla Kayseri’de doğalgazsız ev kalmaması için planlı ve titiz bir şekilde çalıştıklarını, bugüne kadar yapılan yatırımlar neticesinde toplam yatırım hattı uzunluğunun 3.750 kilometreye ulaştığını belirtti. Develi İlçesi’nden sonra Bünyan İlçesi’nde de alt yapı çalışmalarının tamamlanarak ilçenin doğal gaz arzının sağlandığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.