Limak Enerji ve Pisano Arasında İşbirliği

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 20:10, Güncelleme: 25.05.2019 - 20:10 2752+ kez okundu.
 

Limak Enerji ve Pisano Arasında İşbirliği

Limak Enerji, SMS kanalı üzerinden iletişim kurarak müşterisinin memnuniyetini gerçek zamanlı ölçmek amacıyla Pisano ile işbirliği yaptı.

2012 yılından bu yana Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova'da hizmet veren Limak Enerji, her işlem sonrası SMS kanalı üzerinden iletişim kurarak müşterisinin memnuniyeti ölçüp anlık olarak edindiği geri bildirimleri iş süreçlerinin geliştirilmesinde kullanıyor. Ayrıca şirket her gün yaklaşık 30 bin müşterisiyle Pisano'nun SMS kanalı üzerinden iletişim kuruyor. Limak Enerji Uludağ Elektrik Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü Alp Arı, "Şirket olarak müşteri memnuniyetini çok önemsiyoruz. Müşterilerimizin memnuniyetini en üst seviyede tutmak amacıyla Pisano ile başlayan iş birliğimiz sayesinde günde ortalama 30 bin müşterimizin memnuniyetini ölçüyoruz. Ekibimizin bir üyesi gibi çalışan Pisano'nun, kullanıcı dostu arayüzü, gelişmiş raporlama özelliği ve sunduğu anlık çözümler ile saha ekibimizi çok daha etkili bir şekilde yönetebiliyoruz. Elde ettiğimiz iç görüler ve gerçek zamanlı memnuniyet seviyesi analizleri sayesinde şubelerimizi, temsilcilerimizi ve iş süreçlerimizi daha verimli kurguluyoruz. Bu projeyle şirket olarak müşterilerimizin memnuniyetini en üst seviyeye çıkaracağımıza inanıyorum". dedi.   Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Pisano CEO'su Özkan Demir, Rekabetçi piyasa koşullarında bir adım öne çıkmanın yolunun, müşteri deneyiminin yönetilmesinden geçtiğini ifade etti. 
Limak Enerji, SMS kanalı üzerinden iletişim kurarak müşterisinin memnuniyetini gerçek zamanlı ölçmek amacıyla Pisano ile işbirliği yaptı.

2012 yılından bu yana Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova'da hizmet veren Limak Enerji, her işlem sonrası SMS kanalı üzerinden iletişim kurarak müşterisinin memnuniyeti ölçüp anlık olarak edindiği geri bildirimleri iş süreçlerinin geliştirilmesinde kullanıyor. Ayrıca şirket her gün yaklaşık 30 bin müşterisiyle Pisano'nun SMS kanalı üzerinden iletişim kuruyor.

Limak Enerji Uludağ Elektrik Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü Alp Arı, "Şirket olarak müşteri memnuniyetini çok önemsiyoruz. Müşterilerimizin memnuniyetini en üst seviyede tutmak amacıyla Pisano ile başlayan iş birliğimiz sayesinde günde ortalama 30 bin müşterimizin memnuniyetini ölçüyoruz. Ekibimizin bir üyesi gibi çalışan Pisano'nun, kullanıcı dostu arayüzü, gelişmiş raporlama özelliği ve sunduğu anlık çözümler ile saha ekibimizi çok daha etkili bir şekilde yönetebiliyoruz. Elde ettiğimiz iç görüler ve gerçek zamanlı memnuniyet seviyesi analizleri sayesinde şubelerimizi, temsilcilerimizi ve iş süreçlerimizi daha verimli kurguluyoruz. Bu projeyle şirket olarak müşterilerimizin memnuniyetini en üst seviyeye çıkaracağımıza inanıyorum". dedi.

 

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Pisano CEO'su Özkan Demir, Rekabetçi piyasa koşullarında bir adım öne çıkmanın yolunun, müşteri deneyiminin yönetilmesinden geçtiğini ifade etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.