Maden Tetkik ve Arama, Üç Kalite Yönetim Belgesinin Sahibi Oldu

MADEN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.04.2020 - 09:50, Güncelleme: 14.04.2020 - 09:50 3030+ kez okundu.
 

Maden Tetkik ve Arama, Üç Kalite Yönetim Belgesinin Sahibi Oldu

Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü, İş Sağlığı ve Güvenliği, Enerji ve Çevre Yönetim Sistemi Belgelerini almaya hak kazandı.

Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü, “ISO 45001:2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi”, “ISO 50001:2018 Enerji Yönetim Sistemi” ve “ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi” almaya hak kazandı.   Yeraltı kaynaklarının araştırılması ve belirlenmesinde öncü kuruluş olan Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü Merkez birimlerinde belgelendirme denetimlerinden başarı ile geçerek, ISO 45001:2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi belgesinin sahibi oldu.   Enerjinin etkin kullanılması, israfının önlenmesi, enerji maliyetlerinin ekonomi üzerindeki yükünün hafifletilmesi, çevrenin korunması için enerji kaynaklarının ve enerjinin kullanımında verimliliğin artırılması konularında sistematik bir yaklaşım gerçekleştirmek amacıyla standart gerekliliklerini yerine getiren kurum, belgelendirme kuruluşu denetimlerinden geçerek ISO 50001:2018 Enerji Yönetim Sistemi belgesini aldı.   Ayrıca Arama ve araştırma faaliyetlerinin tüm süreç ve planlamalarında çevresel hassasiyet gösteren MTA,  merkez kampüs içerisinde de çevresel etkilerin yönetilebilmesi için  Çevre Yönetim Sistemini kurarak ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgesinin de sahibi oldu.  
Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü, İş Sağlığı ve Güvenliği, Enerji ve Çevre Yönetim Sistemi Belgelerini almaya hak kazandı.

Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü, “ISO 45001:2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi”, “ISO 50001:2018 Enerji Yönetim Sistemi” ve “ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi” almaya hak kazandı.

 

Yeraltı kaynaklarının araştırılması ve belirlenmesinde öncü kuruluş olan Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü Merkez birimlerinde belgelendirme denetimlerinden başarı ile geçerek, ISO 45001:2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi belgesinin sahibi oldu.

 

Enerjinin etkin kullanılması, israfının önlenmesi, enerji maliyetlerinin ekonomi üzerindeki yükünün hafifletilmesi, çevrenin korunması için enerji kaynaklarının ve enerjinin kullanımında verimliliğin artırılması konularında sistematik bir yaklaşım gerçekleştirmek amacıyla standart gerekliliklerini yerine getiren kurum, belgelendirme kuruluşu denetimlerinden geçerek ISO 50001:2018 Enerji Yönetim Sistemi belgesini aldı.

 

Ayrıca Arama ve araştırma faaliyetlerinin tüm süreç ve planlamalarında çevresel hassasiyet gösteren MTA,  merkez kampüs içerisinde de çevresel etkilerin yönetilebilmesi için  Çevre Yönetim Sistemini kurarak ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgesinin de sahibi oldu.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.