Subaru Corporation, Japonya'nın En Büyük GES'ini Kuracak

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 20:11, Güncelleme: 25.05.2019 - 20:11 2501+ kez okundu.
 

Subaru Corporation, Japonya'nın En Büyük GES'ini Kuracak

Subaru Corporation, Gunma Oizumi üretim tesisinde Japonya'nın en büyük güneş enerjisi santralini (GES) kuracağını duyurdu.

Subaru Corporation, markanın ana gövdesini oluşturan Boxer motorları ve  şanzımanları ürettiği Gunma Oizumi üretim tesisinde Japonya'nın en  büyük güneş enerjisi santralini kuracağını duyurdu. Subaru, sistemi  kuracak ve yönetecek olan Japan Facility Solutions, Inc. şirketiyle  anlaşma imzaladı. Subaru Corporation, bir ilke imza atarak Subaru modelleri için Boxer motor ve şanzıman ürettiği Gunma Oizumi üretim tesisinde Japonya'nın en büyük güneş enerjisi santralini kuracak. Gunma Oizumi  üretim tesisinde yer alacak olan güneş enerjisi santralinin Mart  2020'de tamamlanıp elektrik üretmesi hedefleniyor. Japonya'nın en  büyük güneş enerjisi santrali olacak olan bu santral yılda 5 bin MWh  enerji üretebilecek. Bu santral sayesinde Subaru'nun Gunma Oizumi  üretim tesisi yılda 2 bin 370 ton daha az karbondioksit salınımı  gerçekleştirecek. 2017 yılında revize edilen Subaru Çevre Politikaları kapsamında Subaru Corporation, tüm operasyonlarında karbondioksit emisyonlarını  azaltmayı hedefliyor. Bu kapsamda Subaru Corporation, 2016 yılındaki  karbondioksit salınımını 2030 yılında yüzde 30 oranında azaltmayı  planlıyor. Gunma Oizumi üretim tesisine kurulacak olan güneş enerjisi  santrali Subaru'nun bu hedefi için en büyük yardımcılardan biri olacak.
Subaru Corporation, Gunma Oizumi üretim tesisinde Japonya'nın en büyük güneş enerjisi santralini (GES) kuracağını duyurdu.

Subaru Corporation, markanın ana gövdesini oluşturan Boxer motorları ve  şanzımanları ürettiği Gunma Oizumi üretim tesisinde Japonya'nın en  büyük güneş enerjisi santralini kuracağını duyurdu. Subaru, sistemi  kuracak ve yönetecek olan Japan Facility Solutions, Inc. şirketiyle  anlaşma imzaladı.

Subaru Corporation, bir ilke imza atarak Subaru modelleri için Boxer motor ve şanzıman ürettiği Gunma Oizumi üretim tesisinde Japonya'nın en büyük güneş enerjisi santralini kuracak. Gunma Oizumi  üretim tesisinde yer alacak olan güneş enerjisi santralinin Mart 
2020'de tamamlanıp elektrik üretmesi hedefleniyor. Japonya'nın en  büyük güneş enerjisi santrali olacak olan bu santral yılda 5 bin MWh  enerji üretebilecek. Bu santral sayesinde Subaru'nun Gunma Oizumi  üretim tesisi yılda 2 bin 370 ton daha az karbondioksit salınımı  gerçekleştirecek.

2017 yılında revize edilen Subaru Çevre Politikaları kapsamında Subaru Corporation, tüm operasyonlarında karbondioksit emisyonlarını  azaltmayı hedefliyor. Bu kapsamda Subaru Corporation, 2016 yılındaki  karbondioksit salınımını 2030 yılında yüzde 30 oranında azaltmayı  planlıyor. Gunma Oizumi üretim tesisine kurulacak olan güneş enerjisi  santrali Subaru'nun bu hedefi için en büyük yardımcılardan biri olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.