Toyota ve Panasonic, Ortak Elektrikli Araç Bataryası Üretecek

DÜNYADAN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.02.2020 - 14:21, Güncelleme: 04.02.2020 - 14:21 3027+ kez okundu.
 

Toyota ve Panasonic, Ortak Elektrikli Araç Bataryası Üretecek

Toyota Motor Corp ve Panasonic Corp, elektrikli araç bataryası geliştirmeye başlayacak bir ortak girişim kurmak için anlaşmaya vardı.

Toyota Motor Corp ve Panasonic Corp, önümüzdeki Nisan ayında elektrikli araç bataryası geliştirmeye başlayacak bir ortak girişim kurmak için anlaşmaya vardı.   Prime Planet Energy and Solutions adı verilen yeni şirket, prizmatik ve kare şeklinde bataryalar geliştirecek. İki şirketin yaptığı  açıklamada bu bataryaların herhangi bir otomobil üreticisine uygun  olacağı ifade edildi.   5 binden fazla çalışan ile Nisan'da faaliyete başlayacak şirkete Toyota yüzde 51, Panasonic yüzde 49 hisse ile sahip olacak.
Toyota Motor Corp ve Panasonic Corp, elektrikli araç bataryası geliştirmeye başlayacak bir ortak girişim kurmak için anlaşmaya vardı.

Toyota Motor Corp ve Panasonic Corp, önümüzdeki Nisan ayında elektrikli araç bataryası geliştirmeye başlayacak bir ortak girişim kurmak için anlaşmaya vardı.

 

Prime Planet Energy and Solutions adı verilen yeni şirket, prizmatik ve kare şeklinde bataryalar geliştirecek. İki şirketin yaptığı  açıklamada bu bataryaların herhangi bir otomobil üreticisine uygun  olacağı ifade edildi.

 

5 binden fazla çalışan ile Nisan'da faaliyete başlayacak şirkete Toyota yüzde 51, Panasonic yüzde 49 hisse ile sahip olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.